Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Zöldséggolyók

Zöldséggolyók paszternákpürével és vörös pesztóval

Serving 4 Adag
Időtartam 35 PERC
Nehézség Könnyű

ÖSSZETEVŐK

1 csomag Garden Gourmet Zöldséggolyók
40 milliliter tej
4 csipet só
300 gramm paszternák
30 gramm vaj
1 vöröshagyma
4 evőkanál tisztított vaj
500 gramm bébispenót
1 csipet fehér bors
1 gramm Fűszerek, szerecsendió, őrölt
1 kis üveg szárított paradicsom, olajban
10 g bazsalikom
1 evőkanál mandula
1 gerezd fokhagyma
Összetevők másolása
Ingredients copied to clipboard!

Zöldséggolyók paszternákpürével és vörös pesztóval

Jöhet egy vegetáriánus laktató étel, különleges vörös pesztóval? Készítsd el a Garden Gourmet Zöldséggolyóit egy ínycsiklandó paszternákpürével vacsorára, vagy egy hétvégi finom ebédnek!

Elkészítési javaslatok

1. A PASZTERNÁKPÜRÉ KÉSZÍTÉSE

A paszternákokat meghámozzuk és durvára vágjuk.

A tejet és a 3 csipet sót a paszternákkal együtt felforraljuk. Főzzük a paszternákot puhára, körülbelül 12 percig. Ezután a tej felét öntsük egy tálba.

A maradék tejet pürésítsük a paszternákkal, és keverjük hozzá a vajat, hogy krémes állagot kapjunk. Adjuk hozzá a maradék tejet, ha szükséges.

2. A BÉBISPENÓTOT MEGPÁROLJUK

A hagymát megpucoljuk és finom kockákra vágjuk. Mossuk meg a bébispenótot, ha szükséges.

2 evőkanál tisztított vajat közepes hőmérsékleten felforrósítunk, a hagymát üvegesre pirítjuk, és fehérborral meglocsoljuk.

Hagyjuk a fehérbort kicsit elpárologni, majd rövid ideig pároljuk benne a bébispenótot.

Egy-egy csipet sóval, borssal és szerecsendióval ízesítjük.

3. PIROS PESZTÓ ELKÉSZÍTÉSE

A mandulát durvára vágjuk, és egy serpenyőben szárazon pirítjuk, amíg illata nem lesz.

Hámozzuk meg a fokhagymát, és egy magas edényben pürésítsük a szárított paradicsommal (olaj nélkül), a bazsalikommal és a mandulával együtt. Lassan adjuk hozzá a paradicsomból származó olajat, amíg krémes állagot nem kapunk.

4. A ZÖLDSÉGGOLYÓK ELKÉSZÍTÉSE

A Garden Gourmet Zöldéggolyókat forró serpenyőben 2 evőkanál vajjal egyenletesen átsütjük. Végül tálaljuk a paszternákpürével és a vörös pesztóval. Jó étvágyat!

TÁPÉRTÉK ADATOK

ÁTLAGOS TÁPÉRTÉK

ADAGONKÉNT

Szénhidrát
59 gramm
Energia
550.5 kilokalória
Zsír
30.1 gramm
Fehérje
21.8 gramm